Mika

Året 2016 bød, som de fleste nok ved, på en familieforøgelse i form af en lillesøster. Efter lange overvejelser og masser af tvivl fik hun navnet Mika.

Hun kom til verden 52 cm lang og 3730 gram tung.
Og hvordan det end er gået til, er hun  nu allerede 4½ måned gammel. Jeg kender ikke hendes præcise størrelse, men hun vejer i hvert fald hen imod de 9 kg og passer størrelse 74. Så hun er hvad man kalder en stor pige.

Hun er mild som dagen er lang, præcis lige som hendes storebror var. Nogle gange kan jeg ikke forstå, at vi har været så heldige at få en nem baby igen. Men du hører mig ikke klage!
Hun sover helt udmærket – der er selvfølgelig dage, hvor hun sover turbolure, og nætter, hvor hun insisterer på åben buffet, men i det store hele er hun en god sovebaby. Hun er nem at have med nogen steder, noget vi gør en del mere her med barn nummer to, for nu ved vi ligesom, hvad det handler om.

Hun har nået en alder, hvor hun begynder at se det sjove i legetøj, og kan ligge og hygge sig med det i noget tid. Derudover elsker hun sin storebror. Det er næsten helt latterligt, hvordan hun lyser op, når han kommer inden for hendes synsfelt. Og han behøver ikke gøre noget særligt, før hendes tykke ansigt flækker i det største smil. Hvor sjovt legetøj vi end finder, er han den bedste underholdning.

Vi har gået til babysalmesang sammen, som desværre er stoppet nu, men vi håber, at der er plads på holdet til efteråret. Det gik jeg også til med Dexter, og det er vanvittig hyggeligt. Vi har også været af sted til babysvømning to gange, men da vi kørte med en fra min gamle mødregruppe, som nu er blevet forhindret, kommer vi næppe af sted igen. Det kræver en times buskørsel i to forskellige busser hver vej – en tur, jeg gerne tog med Dexter, men med to børn har jeg vitterlig andet at bruge min energi på.
Men vi er også gode til at hygge os herhjemme, og min omgangskreds byder på et væld af nye babyer her i år, så legekammerater kommer hun i hvert fald ikke til at mangle.

mikse

Reklamer

Tak fordi du har lyst til at kommentere :) Fortvivl ej, hvis din kommentar ikke bliver vist med det samme, den skal lige godkendes først.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s