Forberedelser og anekdoten om den Lille Pølle

 

Dagen startede som vanlig med, at jeg blev vækket af Dexter (ja, min 3-årige står tidligere op end min baby). Han står op, går ud og tisser på toilettet og kommer vadende med en ny ble i hånden, som han forlanger at få på. Så kom han op og puttede ved siden af mig og krævede, at vi skulle synge. Hans yndlingssang for tiden er Mariehønen Evigglad. Men i morges spurgte han mig: “Kender du Lille Pølle-sangen?”. Øh, nej, det måtte jeg erkende, at jeg ikke gjorde. “Jo du gør! Ved du hvad… du kan vippe havre… du kan spise hvad du vil, og så drikke mælk dertil!”. “Jeg tror du mener Lille Føl”. “Ja, Lille Pøl!” (drengen kan ikke udtale f). Så lå vi der og sang, ind til far og Mika vågnede.

Nu er jeg i gang med de førnævnte forberedelser. Mika skal have sit navn på lørdag. Eller, hun skal holde en fest. Navnet fik hun for længe siden på borger.dk. Vi bliver 30 mennesker til brunch i boligforeningens fælleshus, og det bliver knaldhyggeligt. Men det kræver alligevel sine forberedelser, og dem sidder jeg og nørkler med i disse dage. I går brugte jeg eksempelvis mere eller mindre hele dagen på at lave bordplan. Det er sådan en ting, man tror, at man kan smække sammen på få minutter, men så er det alligevel sværere end antaget. I dag har jeg lavet en hemmelig ting, der krævede, at jeg skulle hamre nogle bittesmå søm i en ramme. Det krævede en del tålmodighed, endda inden jeg havde fået kaffe. Nu skal jeg lave nogle små skilte til buffeten, og klokken 12 skal jeg hente nøglen til fælleshuset, så jeg kan inspicere indretningen og antallet af forskellig service.

bordkort

Et smugkig på bordkortene.

Reklamer

2 thoughts on “Forberedelser og anekdoten om den Lille Pølle

  1. Hvor ser det fint ud, det du har lavet til Mikas fest 🙂
    Hvor gammel er Dexter nu? Dicte siger t i stedet for k, og d i stedet for g, og når man bliver 4 år skal man åbenbart til ørelæge og talepædagog, når man har den slags talefejl.

    • Tak 🙂
      Jamen han er lige fyldt 3. Dexter siger som nævnt P i stedet for F, og kan heller ikke udtale S. Vuggestuen nævnte det i forbindelse med overgang til børnehaven, og lægen nævnte det også til 3-års-undersøgelsen. De siger også, at der skal talepædagog på, hvis ikke det retter sig op (men han er lige begyndt at kunne sige L, så der er håb).

Tak fordi du har lyst til at kommentere :) Fortvivl ej, hvis din kommentar ikke bliver vist med det samme, den skal lige godkendes først.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s