Mikas navnefest

Så fik Mika sin fest i lørdags, og den forløb helt perfekt. Glade og mætte gæster, en glad og afholdt baby samt dejlige gaver.

Vi havde som nævnt inviteret til brunch, som bestod af en række klassikere: æg, bacon, pølser (stegt i barbecuemarinade), brød, ost, pålæg, yoghurt med toppings, pandekager med sirup, muffins, masser af frugt og diverse drikkevarer. Hvis jeg selv skal sige det, var det rimelig lækkert! Men brunch er også mit absolutte favoritmåltid. Vi lærte, at vi næste gang skal bruge knap så meget tid på at lave pandekager, og mere tid på at lave bacon og æg, som blev spist op. Men nu har vi masser af pandekager i fryseren!

Vi havde lavet det hele selv, og jeg synes faktisk, at det gik rimelig smertefrit. Jeg var i god tid med de fleste forberedelser, så det var primært stressende på selve dagen lige inden gæsterne kom – især med to små børn, man skal holde styr på samtidig. Men det gik, og jeg er svært glad for borddækningen, som indeholder lyserød uden at være alt for pussenusset.

Reklamer

Tak fordi du har lyst til at kommentere :) Fortvivl ej, hvis din kommentar ikke bliver vist med det samme, den skal lige godkendes først.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s