Hende uden hus…

Det er det, jeg hedder i min omgangskreds. Okay, måske ikke. Men når man sidder her i starten af 30’erne, er det virkelig de færreste omkring en, der ikke har hus, er ved at bygge hus, kigge på hus eller spare op til et hus. Vi er ingen af delene. Og jeg er efterhånden ved at nå til den konklusion, at jeg har det fint med det!

Jeg har aldrig boet i hus. Så er det sagt. Jeg stammer fra den benhårde ghetto (Aalborg Øst), og har boet det meste af mit liv i en dejlig stor lejlighed i et betonbyggeri. Det er jeg vant til, og det har jeg det fint med.

Nu bor jeg med min kæreste og vores 2 børn i endnu en lejlighed. Eller, et rækkehus er det nærmere. Og vi har det sørme dejligt. Før vi fik Dexter, boede Daniel og jeg i en lillebitte (max 60 kvm) taglejlighed, så det var jo noget af en luksus for os bare at flytte herud, hvor vi rent faktisk har egen hoveddør. Vi har også egen have, som vi kan sende Dexter ud i, når han har for meget energi.

Mere end jeg drømmer om eget hus, drømmer jeg egentlig bare om mere plads. Lige nu har vi omkring 90 kvadratmeter fordelt på stue, køkken og entré (på stueplan) og badeværelse samt 3 værelser (på førstesalen). Det er fint til vores familie, vi har jo rum nok, men hold op hvor måtte nogle af dem gerne være større. Eksempelvis kunne det være rart ikke at skulle udøve akrobatik for at få barnevognen kantet ind ad hoveddøren og videre gennem entréen. Eller at kunne have vasketøjskurven stående på badeværelset uden at skulle flytte den, når døren skulle åbnes. Eller bare at kunne være mere end en person om madlavningen. Men vi har valgt at prioritere anderledes, fx sparede vi 800 kroner månedligt ved at fravælge et ekstra rum. Og lur mig, om ikke man altid drømmer om mere plads alligevel…

Med tiden vil jeg da gerne være husejer – masser af plads, flere muligheder og en større have siger jeg ikke nej tak til. Men den tager vi lige, når jeg engang får et job (eller vinder i Lotto).

hus

Bare fordi vi har valgt at prioritere anderledes, skal Dexter ikke snydes for et hus!

Reklamer

Tak fordi du har lyst til at kommentere :) Fortvivl ej, hvis din kommentar ikke bliver vist med det samme, den skal lige godkendes først.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s