Det var den ferie!

Næsten da. I dag er det sidste feriedag for Dexter og hans far. Så har vi selvfølgelig weekenden med, men det tæller ikke helt. Den sidste feriedag fejrer jeg alene hjemme med børnene, mens Daniel hygger sig med nogle venner. Og utroligt nok sover begge unger pt! Det kommer til at bide mig hårdt bagi, at Dexter har fået middagslur, for så vil han ikke sove i aften… Men efter at have stået i en halv time og trillet barnevogn i haven for at få Skinken til at sove, gjorde det mig ærlig talt ikke så meget, at han var faldet hen i sofaen, da jeg kom ind.

Nå, det var den sommerferie, vi kom fra… Jeg synes ikke, at vi har lavet en skid! Men det er jo ikke helt rigtigt. Vi lagde ud med Mikas navnefest, hvorefter vi havde Daniels niece boende det meste af ugen. Så gik der vel en uges tid med at vænne sig til at have ferie. Og så smuttede vi til Langeland, ned til Daniels mor og hendes mand, hvor vi var i nogle dage. Vi efterlod Dexter dernede, og drog hjem og kærestehyggede lidt (så meget man kan med en baby i huset), og fik ham så leveret på matriklen efter 2 overnatninger. Det var første gang, han var på ferie alene, og det var bare gået helt fantastisk! Han havde hygget sig, spist omkring 500 is og ikke efterspurgt sine forældre (hvilket jeg selvfølgelig tog med blandede følelser, haha). Da han så endelig kom hjem, var der da også knap nok tid til at sige hej, fordi farmor og et par andre familiemedlemmer kom med herop på besøg. Min store dreng…

Så var det, at der blev “godt vejr”. Altså virkelig frygtelig varmt. Jubii, sommer, burde man så tænke, ud i det blå med os og få nogle oplevelser. Men nej, for Skinken havde det absolut ikke godt med varmen, og gad slet ikke sove i løbet af dagen! Så er det ikke lige fordi man kører en tur til stranden i Den Blå Ovn (vores bil uden klimaanlæg, red.) og steger i solen hele dagen.

Og derefter kom regnen…

Og lige om lidt er det hverdag igen! Det er en ambivalent følelse. Jeg har det altid lidt anstrengt med at sende Dexter i pasning igen efter en lang ferie, for så har man ligesom vænnet sig til at have ham hjemme. Men de sidste par dage har han faktisk været så tilpas irriterende (ja undskyld, jeg elsker ham, men sådan er man, når man er 3 år), at jeg tænker, det er helt okay.

PhotoGrid_1469798730033

Reklamer

Tak fordi du har lyst til at kommentere :) Fortvivl ej, hvis din kommentar ikke bliver vist med det samme, den skal lige godkendes først.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s