Sommeren, hvor Dexter blev stor

Selv om vi ikke ligefrem har rejst land og rige rundt denne sommer, er der alligevel sket meget. Dexter er nemlig blevet stor.

Det var han jo allerede lidt, da han begyndte i børnehave. Men siden da har det virkelig taget fart. Inden vi rejste til Langeland var vi nemlig nødt til at investere i en ny autostol til ham, fordi han er vokset sådan. Valget faldt på en Römer. Det var lige hvad der poppede op, da jeg googlede “testvinder”, og han har faktisk siddet i Römer hele sit liv. Og hvor har det bare været lækkert for ham at komme op i dette sæde! Han er ikke så indesluttet som han var i den gamle autostol, og han sidder 100 gange bedre. Ulempen er imidlertid, at han kan falde forover, når han falder i søvn, og at han generelt er mere fleksibel og kan nå alt muligt i bilen…

autostol

Ud over, at han har skiftet autostol, har han også pludselig smidt bleen. Vi havde faktisk snakket om at forsøge os med blestop hen over sommerferien, for det er åbenbart sådan noget, man gør. Men inden han overhovedet fik ferie, kom han hjem og meddelte, at han altså ikke gad bruge ble mere. Og så må man jo hellere adlyde. Så det var noget med at sende ham på potten i tide og utide. De første par dage var der en del uheld (og også tidspunkter, hvor han gerne ville gå med ble igen). Så gik der en uges tid, hvor der var dage med 1-2 uheld, og dage uden. Vi var endda til fest for min nevø på tredjedagen for hans blestop, hvor han klarede sig tør-bukset igennem. Og nu er det længe siden, at der har været tis-uheld (pøller er en anden historie, dem vil han helst levere i en ble, så enten får han en på, eller også kommer de i natbleen, når han står op).

Det er generelt gået meget nemmere, end jeg nogensinde har turde håbe på. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har altid forestillet mig, at det var en meget besværlig kamp. Måske fordi jeg ikke har indtryk af, at han generelt har særlig meget kropsforståelse. Han er meget fysisk aktiv, men når han fx slår sig, reagerer han ofte sparsomt. Så han har virkelig overrasket mig positivt på dette punkt!

Reklamer

2 thoughts on “Sommeren, hvor Dexter blev stor

  1. Ja lige pludselig går det stærkt og man føler sig lidt sat af – det gør jeg i hvert fald! Theresa starter i børnehave i morgen og det er jeg slet ikke klar til, men det er hun bestemt, så hun glæder sig! Det er SÅ skønt at Det er selv klart har meldt ud at han var klar til at komme af med bleen – det er stort og så skal man også gribe chancen, selvom det godt kan være en udfordring. Her er vi også spændte på hvornår vi får den udmelding fra Theresa 😄
    Skøn autostol! Vi er også store fortalere for Römer og har kun haft god erfaring 😊

    • Jeg håber, det er gået rigtig godt med hendes børnehavestart!
      Han har virkelig ladet sig inspirere af, at flere af de andre i børnehaven ikke bruger ble – og det har helt sikkert hjulpet os rigtig meget 😀

Tak fordi du har lyst til at kommentere :) Fortvivl ej, hvis din kommentar ikke bliver vist med det samme, den skal lige godkendes først.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s