Mika besøger vuggestuen

I dag stod jeg for at aflevere Dexter i børnehave, og det var egentlig en meget hyggelig tur trods blæst og en smule regn. Mig med Mika i barnevognen, og ham på løbecyklen ved siden af.

blog0808

Mika havde så ikke lige planer om at falde i søvn, inden vi nåede frem (det var ellers MINE planer, men sådan er der jo så meget), så hun måtte komme på arm og med ind og aflevere. Vi fik hans overtøj på plads i garderoben, og sat ham i gang med at lave tegninger nede på hans stue. Og da Mika stadig var from som et lam, trods sin tiltagende træthed, gik jeg ned i den anden ende af huset og stak hovedet ind i vuggestuen for at sige hej.

Vi er jo så heldige, at hun har fået plads i samme vuggestue som sin storebror. Det holdt ellers hårdt, flere opkald til pladsanvisningen, som altså “ikke vidste noget endnu” og “der var jo lang tid til november”. Det var jeg ikke helt enig i, men fred være med det, jeg kunne jo ikke tvinge dem til at få fingeren ud. Så jeg ventede. Og ventede. De kunne måske give svar inden sommerferien.

Da sommerferien nærmede sig, og jeg stadig intet havde hørt og begyndte at blive lidt desperat – jeg skulle jo have fundet et alternativ, hvis ikke hun fik en plads – skrev jeg en mail gennem deres system på borger.dk. Få timer efter lå der to mails til mig: en fra en sød dame, der skrev “jo vi har da en plads fra 1/11” og en med den officielle blanket med pladstilbud. Jeg siger jer, der var lettelse i det lille hjem!

Og i dag kiggede vi så lige ind og sagde hej, selv om de jo har mødt hende et par gange nu. Der var dejlig roligt, ungerne var ved at falde til efter ferien, så der var god tid til at snakke med en af de søde pædagoger og smage på noget af legetøjet. Samtidig fik jeg også afklaret lidt praktisk med hensyn til overtøj – i og med Dexter startede i vuggestue i foråret, havde jeg intet begreb om, hvad i alverden en nystartet vuggestuebaby skal have af overtøj til vinteren. Det har jeg så nu, og har brugt dagen på at pløje Reshopper og dba igennem!

Reklamer

Tak fordi du har lyst til at kommentere :) Fortvivl ej, hvis din kommentar ikke bliver vist med det samme, den skal lige godkendes først.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s