Vi skal i sommerhus!

Eller efterårshus, er det vel nærmere, eftersom det bliver her i oktober. Og jeg glæder mig som et lille barn!

Vi har lejet et sommerhus gennem en eller anden udlejnings-hjemmeside. Det er ikke et hvilket som helst sted i Danmark, det er nemlig i Hou, selv samme sted som vi altid var i sommerhus, da jeg var barn. Jeg har ikke særlig mange erfaringer med sommerhus, så det blev automatisk i det område, jeg kiggede, da jeg skulle finde et til os. Og sørme om der ikke lå et ganske glimrende (på papiret, i det mindste) sommerhus til en fair pris og ventede på at huse vores familie.

Jeg er udmærket klar over, at det ikke bliver det samme, som da jeg var barn. Der var vi nemlig i sommerhus om sommeren. Men jeg er sikker på, at dette bliver fantastisk alligevel. Der er brændeovn, så kan man ikke rigtig ønske sig mere, vel? Jeg planlægger masser af tæppe-hygge, varm kakao, kage (fra færdigblanding) hver dag, stearinlys og Dexter i regntøj i haven.

Og imens kan jeg varme mig på minderne fra min egen barndom, hvor vi altid lejede det samme sommerhus. Jeg kan stadig huske duften af træ-terrassen, når den blev alt for varm til bare tæer. Og hvor mange ting der kunne forsvinde ned mellem brædderne, nogle gange permanent, andre gange havde man held med at fiske det ud med pinde. Jeg husker turene til stranden, åen hvori vi fangede krabber, plastikfodbolde, ture i skoven og ikke mindst pizzariaet med en pizzamand, som jeg forelskede mig hovedkuls i.
Jeg glæder mig til at skabe minder som disse for mine egne børn!

051016

Den famøse træ-terrasse, hvor jeg tilsyneladende er ved at lære min lillesøster at klappe

051016_1

Mig på den stikkende plastikmåtte foran sommerhuset

Reklamer

Tak fordi du har lyst til at kommentere :) Fortvivl ej, hvis din kommentar ikke bliver vist med det samme, den skal lige godkendes først.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s