4 ud af 10

Det er min datters vuggestue-statistik. Hun startede i vuggestue den 1. november, og hun har været i vuggestue 4 ud af de 10 hverdage, der er gået. Ikke ligefrem imponerende. Og man kan ikke ligefrem sige, at hun er “kørt ind”. Så det er nok meget godt, at jeg ikke valgte at udsætte hendes opstart, som jeg ellers overvejede.

Der har simpelthen været så meget sygdom på det seneste – ja, ligesom der tilsyneladende er i resten af landet. Mika lagde ud med at kaste op efter at have været i vuggestue to dage. Så fulgte vi andre pænt efter. Hun blev rask igen til næste mandag, men eftersom Dexter var blevet syg, havde jeg ikke mulighed for at aflevere hende. Og heller ikke de næste dage, hvor jeg selv lå syg.

Nu er der startet en ny uge, og gæt om hun er blevet syg igen? Denne gang med snot, hoste og lidt feber. Og jeg er ved at blive sindssyg af det. Især fordi jeg endnu en gang har et møde på jobcenteret i morgen, hvor jeg helst vil undgå at have hende med.

Desuden trænger jeg til at være alene hjemme med kaffe, serier og syning…

Reklamer

Tak fordi du har lyst til at kommentere :) Fortvivl ej, hvis din kommentar ikke bliver vist med det samme, den skal lige godkendes først.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s