Hvor svært kan det være?

Jeg vil så gerne af med mit babytøj! Mika er i størrelse 80 nu, grænsende til 86, og jeg har størrelse 62-74 stående på hendes værelse. Det skal ikke pakkes væk, for vi skal ikke have flere børn. Men det FYLDER som bare pokker, og umuliggør at få ryddet op på hendes værelse.

Problemet er bare, at det er så svært at komme af med. I hvert fald hvis man ikke bare donerer det til trængende. Det ville jeg gerne, men en økonomi på kontanthjælp er selvsagt ikke just prangende, og derfor vil jeg gerne have lidt for tøjet. Bare lidt. Til at købe nyt tøj for.

Jeg har prøvet at tage billeder af nogle enkelte (pænere) tøjdele og sætte på Reshopper til 10-15 kroner stykket. Det bider folk ikke på. Nu har jeg endelig fået taget mig sammen til at sortere det hele og få taget billeder af alt i størrelse 74 – der er mere end 75 stykker tøj – og jeg har sat det til salg som en “pigepakke”. Til 200 kroner. 200 kroner er f***** billigt for en IKEA-pose fyldt med tøj i god stand! Jeg mener, du kan jo knap nok få en enkelt babybluse i H&M til 200 kroner. Og alligevel er den første kommentar til mit salgsopslag: “Hvad siger du til 100 kroner?”

Ved du hvad, så vil jeg faktisk hellere gemme tøjet til mine børnebørn! Der er så meget fint tøj, det gør i forvejen ondt i mit hjerte at skille mig af med det, så jeg synes ikke det er for meget forlangt at kræve en bette skilling for det – om ikke andet, så den kæmpe udfordring det var at få taget billeder af det hele!

2016-12-02-14-19-32

Reklamer

Tak fordi du har lyst til at kommentere :) Fortvivl ej, hvis din kommentar ikke bliver vist med det samme, den skal lige godkendes først.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s