En ny tradition er født

Forrige weekend tog vi alle fire ud til mine forældre, hvor min søster og min kære nevø også kom. Det var første advent, og jeg havde besluttet, at det var anledning til at ses – det var der heldigvis bred enighed om.

Det udviklede sig til, at mine forældres spisebord blev fyldt med ler, gran, tørrede ting og glimmer, og vi tre tøser sad og lavede juledekorationer. Selv Dexter var faktisk med, og “lavede sin egen dekoration” (læs: han satte nogle grangrene i leret, jeg tog dem op og satte dem ordentligt. Og så æltede han noget dekorationsmateriale ind i en lerklump). Derudover spiste vi tilsammen omkring 60 æbleskiver – Mika spiste 5 af dem. Daniel spiste 15, hvilket jeg synes er over grænsen for, hvad der er klamt. Men det var der delte meninger om.

Det var skide hyggeligt, og jeg håber, at det kan blive ved år efter år. Det er længe siden, at jeg sidst har lavet sådan en rigtig juledekoration med ler og det hele. Vi gjorde det altid, da jeg var barn, men af ukendte årsager stoppede det.

Reklamer

Tak fordi du har lyst til at kommentere :) Fortvivl ej, hvis din kommentar ikke bliver vist med det samme, den skal lige godkendes først.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s