DIY hånd- og fodengle

Jeg fandt idéen til disse fine engle på Pinterest sidste år, og lavede dem faktisk allerede dengang til min søsters pakkekalender, bare selvsagt kun med Dexters mål.

I år røg de så i min mors pakkekalender, og jeg fik heldigvis også kreeret et par til vores egen stue, fordi jeg blev så misundelig. Denne gang blev det til både en længere, slank engel, og en lille, fed een.

Alt efter hvor samarbejdsvillige dine børn er, er de  virkelig nemme at fremstille. Dexter syntes det var sjovt, og kunne sagtens holde hånd og fod stille, mens jeg tegnede. Mika var lidt mere besværlig, men jeg kan anbefale at tegne en babys fod, mens denne er placeret i højstolen med foden på pladen. Og så lav for Guds skyld skabeloner, så du ikke skal gennem den mølle mere end en enkelt gang.

For hver engel lavede jeg 2 stk af foden, så den fik både en for- og en bagside. og så tilføjede jeg en lille glorie af guld, som snoren kan sættes i.

Reklamer

2 thoughts on “DIY hånd- og fodengle

Tak fordi du har lyst til at kommentere :) Fortvivl ej, hvis din kommentar ikke bliver vist med det samme, den skal lige godkendes først.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s