Farvel, aller sidste barsel…

I fredags var det min sidste barselsdag. Nogensinde.

Pt gør det ikke den store forskel, jeg har ikke just et arbejde at falde tilbage på. Men det har stadig den betydning, at både jobsøgning og overvågning intensiveres.

Jeg brugte faktisk dagen sammen med Mika. Hun går i vuggestue nu, og har haft mange lange dage på det sidste, eftersom hendes indkøring trak lidt ud på grund af sygdom, og hastede lidt her til sidst. Men det betyder også, at jeg faktisk har savnet hende. De timer, jeg har haft sammen med hende, har været de trætte, sure timer sidst på eftermiddagen. Og det har ikke altid været en fornøjelse. Så jeg havde lyst til at tilbringe lidt kvalitetstid sammen med hende, få lidt af hendes glade timer. Og det var bestemt en fornøjelse at have lidt mor-datter-tid! Vi lavede ikke noget særligt, faktisk brugte vi det meste af dagen på en tur i Rema og tilbage igen.

Det var rigtig hyggeligt, og det blev nydt, for det nye år byder på nye udfordringer. Enden på min barsel betyder, at jeg bliver tvunget ud i noget aktivering, og her har jeg valgt en tilgang, der ligger langt fra mit fag. Det skal nok blive spændende!

Reklamer

Tak fordi du har lyst til at kommentere :) Fortvivl ej, hvis din kommentar ikke bliver vist med det samme, den skal lige godkendes først.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s