Nyt år, nye muligheder

Lyder det ikke godt?

Jeg har i hvert fald i høj grad valgt at udfordre mig selv her i 2017. Jeg har valgt at gå ad en vej, jeg aldrig havde forestillet mig, at jeg skulle betræde.

Jeg starter sgu lige året med en praktik i en børnehave.

Jeg aner ikke, hvad jeg har rodet mig ud i. I og med min barsel er slut, og jeg er tilbage i Systemet™, er en form for aktivering blevet mig pålagt. Og på et eller andet tidspunkt i min snak med min virksomhedskonsulent om mine fremtidsplaner er ordet “pædagog” åbenbart undsluppet min mund. Så da det blev tid til at vælge en aktivering, spurgte hun, om det ville være relevant med en børnehave. Efter lidt tøven sagde jeg ja.

Jeg har aldrig tænkt i den retning rent karrieremæssigt, men nu hvor jeg selv har fået børn i institution, og har min daglige gang dernede, har det så småt vækket min nysgerrighed. Og nu skal det altså prøves.

Jeg er virkelig spændt. Og jeg er virkelig bange for, at det viser sig at være min rette hylde, for jeg har ikke lige råd til en pædagoguddannelse.

Reklamer

2 thoughts on “Nyt år, nye muligheder

  1. Nogle gange finder man sit kald på de mest bizarre måder… – og andre gange finder man ud af, at det bare ikke lige skal være det.

Tak fordi du har lyst til at kommentere :) Fortvivl ej, hvis din kommentar ikke bliver vist med det samme, den skal lige godkendes først.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s